perjantai 18. syyskuuta 2015

Syksy!

Syksyinen lehti googlesta

Mistä on syksy tehty?
Sateen ropinasta, kastemadoista, pienistä söpöistä etanoista sateen jälkeen.
Tuulesta, värikkäistä lehdistä ja teemukista pöydän reunalla.
Villasukista, kynttilöistä hämärässä ja punaviinilasillisesta.
Syksyyn voi kuvata sanan, joka on englanniksi comfiness.
Syksy kuvastaa myös haikeutta, voimaa ja lapsenmielistä iloa.

Kuva googlesta

On ihanaa pukeutua lämpimästi ja omistaa keltaiset, punaiset tai raidalliset kumpparit, joilla voi pompata vesilammikkoon niin että läiskyy. Rajuilma ei haittaa sisällä ollessa ja puiden lehtien liikkeitä katsellessa. Tee maistuu paljon paremmin syksyllä niin kuin punaviinikin.
Ja huivit, pipot, hatut ja hanskat ovat ihania. Olen miettinyt myös nilkkureita, koska minulla ei ole kovin naisellista pukeutumistapaa koskaan ollut, mutta se olisi mukavaa.
Syksyllä on niin kiva pukeutua ja hymyillä sateenvarjon alla.



Yhtäkkiä tämäkin on kasvattanut lisää lehtiä


Eilinen iltapala :) Köyhiä ritareita mansikkahillolla! <3 Om ja noms!

Ostin tänään punaviiniä. Voisin viettää ainakin tunnin ihaillen kauniita etikettejä ja herkutellen adjektiiveilla. Alkossa hymyilyttää juurikin kauniit kuvat ja ihanat suomenkielen adjektiivit. Ja joskus ajattelee, mistä joku toinen tykkäisi - millä tavalla voisi toisen yllättää. Niin kuin missä vain milloin tahansa.
Tänään on ohimennen tönäisty kaksi tai kolme kertaa, mutta jos huomaa kassinsakin tönäisevän kyljestä, niin voisiko sanoa edes anteeksi, eikä vain "hmpf " (siitä että olin tiellä). Pitäisikö sitä sanoa kovaan ääneen auts, vaikkei kovasti sattuisikaan, vain kiinnittääkseen sen toisen huomion, että toinen oli epäkohtelias, koska ei kiinnittänyt huomiota? Vai onko ihmisillä vain normaalisti tapana olla kiinnittämättä huomiota ja pitäen korusanoja yliarvostettuina?

Anyways.

Tänään on todellakin ollut syysmyrsky. Sain onneksi töihin kyydin, kun on tänään tämä lakkopäivä, mutta piti pyörällä polkea 8 kilometriä takaisin. Satoi vihmoen ja tuuli kovasti, välillä paistoi aurinko ja oli kuuma ja sitten yhtäkkiä taas kylmä. Outoilma, rajuilma, puhurituulinen. Lehdet lentävät ympäri, putoavat puista maahan. Suurin osa lehtiä on vielä vihreitä. Hassu syksy, kun saavuttaa huippunsa ja yllättää. Mutta ei se mitään.

Syksy on ihana <3

~ Lilja Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulumisia kolmelta viikolta ja Katajanokan arkkitehtuuria

Töihin paluu flunssaviikon jälkeen oli hieman väsynyt. Tuntuu, ettei vieläkään ole oikein voimat palautuneet, vaikka siitä on jo kolme viikk...